Dineren in het Van Swinderen Huys

In het Van Swinderen Huys kunnen wij u voorzien van een uitgeserveerd diner of een buffet. Onze buffetten vindt u hier. Hieronder treft u een voorbeeld van een recent geserveerd diner bij ons. Voor elke gang konden gasten van tevoren de keuze doorgeven. In overleg met u stellen wij graag een passend twee-, drie- of viergangendiner voor u samen. Neem hiervoor contact op met info@vanswinderenhuys.nl t.a.v. Margriet Kuper.

 

Voorgerechten

Warme geitenkaas
met gemarineerde bietjes en
komkommerschuim

Licht gerookte zalm
met washabi mayonaise en zoetzure venkel

Carpaccio
met pijnboompitten, gemarineerde tomaat,
oude kaas pesto mayonaise en zoetzure groente 

Hoofdgerechten

Quiche
gevuld met broccoli, dadels, walnoten en kaas

Witvis afhankelijk van het aanbod
bereid met limoensaus

Eend op drie manieren
bereid met een citrussaus

Kogelbiefstuk
met jus van rode wijn en sjalot

Dessert

Chocolade dessert
met mousse, brownie en ijs

Gemarineerde ananas
met bolletje vanille-ijs

Crème brûlée
met sinaasappel

IJsdessert
met fruit en slagroom

Het hoofdgerecht wordt begeleid door aardappelgarnituur, warme groente en salade.