Congressen

Gelegen in het hart van Groningen en nabij het Academiegebouw staat het Van Swinderen Huys. Dit historische pand is uitermate geschikt voor congressen. Het authentieke en elegante karakter van dit monumentale pand zal uw evenement tot een succes maken.

De Glazen zaal, onze grootste zaal, leent zich uitstekend voor congressen en andere gelegenheden voor grote en kleine groepen tot een maximum van 100 gasten. Door de diversiteit aan subzalen heeft u de mogelijkheid om workshops te organiseren die passen bij het congres. Alle zalen beschikken over moderne presentatietechnieken. De prachtige en ruime Patio en Brasserie vormen de perfecte plek voor een aansluitende lunch of borrel.

Wij begeleiden u tijdens voortraject van uw evenement begeleiden en adviseren u over de mogelijkheden van de verschillende zalen, catering, techniek en al uw anderen wensen. Samen met u we werken aan een geslaagd congres. Op de dag zelf zorgt ons team voor de perfecte uitvoering van uw congres.

Klik hier voor een overzicht van al onze beschikbare ruimtes.

Wilt u uw congres of ander evenement houden in het Van Swinderen Huys? Neem contact met ons op via info@vanswinderenhuys.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

Glazen Zaal

Glazen Zaal

De Glazen Zaal beschikt over uitstekende multimedia faciliteiten zoals meerdere draadloze microfoons, draadloze headsets voor slechthorenden en grote schermen.

Serre

Serre

De Serre is met haar glazen plafond uitermate geschikt voor de trainingen en parallelle sessies tijdens uw congres.

Brasserie

Brasserie

In de Brasserie en Patio zou u de congresgangers kunnen voorzien van een heerlijke lunch, diner of gewoon even een kopje koffie of thee.