Uw congres in het Van Swinderen Huys

Gelegen in het hart van Groningen en nabij het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit staat het Van Swinderen Huys. Dit historische pand is door haar uitgebreide renovatie bijzonder geschikt voor congressen. Het authentieke en elegante karakter van dit monumentale pand zal uw congres van extra glans voorzien.

De Glazen Zaal leent zich uitstekend voor het plenaire gedeelte van uw evenement. Door de diversiteit aan andere ruimtes in het gebouw heeft u de mogelijkheid om workshops te organiseren die aansluiten op het congres. Alle zalen beschikken over moderne presentatiemiddelen. Klik hier voor een overzicht van al onze beschikbare ruimtes.

Wij begeleiden u tijdens het voortraject van uw evenement en adviseren u over de mogelijkheden van de verschillende zalen, catering, techniek en al uw andere wensen. Samen met u werken we aan een geslaagd congres. Op de dag zelf zorgt ons team voor een perfecte uitvoering van uw congres.

Wilt u uw congres of ander evenement laten plaatsvinden in het Van Swinderen Huys? Neem contact met ons op via info@vanswinderenhuys.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Glazen Zaal
Serre
Brasserie