Borrels en recepties

Het Van Swinderen Huys ligt in het centrum van Groningen aan de Oude Boteringenstraat nabij het Academiegebouw. Deze prachtige ligging en de exclusieve sfeer maakt het Van Swinderen Huys uitermate geschikt voor borrels en recepties. In het Van Swinderen Huys zijn twee bars aanwezig. Op de begaande grond hebben wij een bar met aansluitend de Patio en Brasserie. Op de eerste verdieping is de tweede bar met aansluitend de Serre en Club Lounge.

Deze ruimtes zijn geschikt voor zowel grote en kleine borrels met een informele of formele sfeer. In samenwerking met lokale ondernemers kunnen wij naar wens verschillende luxe fingerfoods presenteren.
Na afsluiting van een event zijn de Patio en de Bar dé perfecte plek om onder het genot van een borrel en fingerfoods de dag af te sluiten.

 

Promoties

Bent u afgestudeerd of gepromoveerd en heeft u nog geen geschikte locatie voor een feestelijke receptie? Het Van Swinderen Huys is een stijlvolle gelegenheid om samen met vrienden en familie dit speciale moment te vieren. De Brasserie, Patio en de Club Lounge zijn prachtige zalen voor dit feestelijke event.

 

Zie: Patio, Brasserie

Zie: Patio, Brasserie en Bar