Bij binnenkomst op de begane grond bevindt zich rechts de Brasserie, een comfortabele zitruimte met veel daglicht. De deze ruimte in klassieke sfeer is bij uitstek geschikt voor uw lunch of diner in select gezelschap. Daarnaast biedt de Brasserie een vertrouwde omgeving om uw gasten te verwelkomen. Wilt u met één van uw sprekers de planning en inhoud van uw congres of uw workshop doornemen voor u start? Ook in dit geval is de Brasserie bij uitstek geschikt.

De Patio grenst aan de Glazen Zaal op de begane grond. De hoge statafels en de aangrenzende bar zorgen ervoor dat de Patio een passende ruimte is om met uw gezelschap tussendoor of na afloop van uw evenement in informele sfeer na te praten.

De combinatie van de Patio, de Brasserie, de Glazen Zaal en de bar op de begane grond biedt de ideale ruimte voor uw borrel. Of u nu wilt borrelen na uw congres, bent afgestudeerd, gepromoveerd óf met uw vereniging of collega’s iedere maand iets te vieren heeft, wij verwelkomen u graag in het Van Swinderen Huys!

 

 

Oppervlakte Brasserie: 31 m2
Totaal: 24 personen

Oppervlakte Patio: 34 m2
Totaal: 30 personen

Oppervlakte Glazen Zaal: 105 m2

Bij een borrel op de begane grond kunnen wij maximaal 200 gasten verwelkomen (inclusief de ruimte van de Glazen Zaal).

 

Inclusief:

- Gratis WiFi (Eduroam)
- Aangrenzende bar

Voor een overzicht van de capaciteit en prijzen Klik hier.